Tim Akkerman-Jessica Mendels-Illie Billie- Keesie Beesie

Titelsong Illie Billie-Tim Akkerman

Het was de droom van Jessica en haar vader John Mendels om samen aan Illie Billie te werken. Jessica zou de boeken schrijven en haar missie met suikervrije producten uitvoeren. John zou de muzikale omlijsting van het geheel voor zijn rekening nemen. Liedjes schrijven was een tweede natuur voor de rasartiest dus zodra Jessica aan haar eerste boek zou beginnen, ging hij ook aan de slag. Helaas liep het anders, kort na de geboorte van Jessica’s jongste dochter, Eva Keesje, werd John ziek en overleed nog geen drie maanden later.

In 2016 had Jessica zoveel inspiratie en energie verzameld dat ze eindelijk in de pen en tekenpotloden klom voor de eerste versie van het boek. De droom dat er ook een liedje bij zou verschijnen was overeind gebleven en John moest vervangen worden door iemand met net zo’n mooie, warme stem en gevoelige manier van zijn gitaar bespelen als hij. Jessica vroeg aan Tim Akkerman of hij de titelsong wilde schrijven voor Illie Billie. En dat wilde hij.
Voorzien van input van Jessica is hij aan de slag gegaan en schreef dit nummer, een schot in de roos, een tikje country met het kampvuur gevoel. Tim, zijn gitaar en mondharmonica. Luister en geniet.

Geef een reactie